مجمع عمومی انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی به ریاست سید محمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، پیش از ظهر امروز(دوشنبه ۱۵ بهمن ماه) برگزار شد و طی آن دکتر غلامرضا نوروزی با کسب ۳۸ رای از ۳۹ رای ماخوذه اعضای مجمع، برای چهار سال دیگر سکاندار این فدراسیون ماند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، در این مجمع که در محل سالن استاد قاسم فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد،دکتر سید اشکان اردیبهشت دبیر مجمع به تشریح ساز و کار قانونی پروسه برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون پرداخت.
بر اساس اعلام دبیر مجمع، دکتر رامین احمدی طباطبایی و دکتر سعید کاظمی دو تن از کاندیداهای ریاست فدراسیون، کتبا انصراف خود را از کاندیداتوری اعلام کردند و دکتر علیمرادی، دکتر میرابوطالب و دکتر ابراهیم خادم سه کاندیدای دیگر در مجمع حضور نیافتند. در نتیجه دکتر غلامرضا نوروزی به مدت ۱۰ دقیقه به تشریح برنامه ها و همچنین پخش کلیپ اختصاصی عملکرد فدراسیون در سال های اخیر پرداخت.
در ادامه طبق دستورالعمل مجمع و با رای اعضای مجمع، دکتر منصور روزدار و دکتر زاده رحیم و دکتر خدایاری به عنوان ناظرین رای گیری انتخاب شدند و پروسه رای گیری به عمل آمد.
بر این اساس و به دنبال رای گیری دکتر غلامرضا نوروزی با کسب ۳۸ رای از ۳۹ رای ماخوذه بار دیگر اعتماد قاطع اعضای مجمع فدراسیون را کسب کرد.
در ادامه و با رای اعضای مجمع، انتخاب کارشناس خبره به رئیس منتخب فدراسیون تفویض شد ضمن اینکه پس از رای گیری، دکتر سعید کاظمی و دکتر لاله حاکمی به عنوان نواب رئیس، سعید غلامی به عنوان خزانه دار و دکتر سید محمد پاک مهر رئیس هیات پزشکی ورزشی استان خراسان شمالی به عنوان نماینده هیات های پزشکی ورزشی استان ها در هیات رئیسه فدراسیون انتخاب شدند.
در ادامه دکتر نوروزی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای مجمع، سرپرست فدراسیون و دبیر مجمع تصریح کرد که فدراسیون پزشکی ورزشی در دوره جدید ضمن برطرف کردن نقاط ضعف، با تلاش دو چندان در جهت انجام رسالت خطیر خود بویژه در زمینه درمان ورزشکاران آسیب دیده و رفع دغدغه مندی ایشان اقدام خواهد کرد.
همچنین سید محمد شروین اسبقیان رئیس مجمع، ضمن تشکر از اعضای مجمع فدراسیون طی سخنانی به برنامههای آتی ورزش کشور و حضور در رویدادهای بین المللی بزرگ اشاره کرد و با ذکر نقش و اهمیت فدراسیون پزشکی ورزشی، خواستار تسریع هرچه بیشتر در اجرای برنامه های مختلف فدراسیون از جمله در زمینه آماده سازی کاروان های ورزش کشورمان شد.
همچنین دکتر سید اشکان اردیبهشت، دبیر مجمع فدراسیون پزشکی ورزشی به قدردانی از سرپرست فدراسیون و کادر اجرایی برگزاری مجمع پرداخت و ابراز امیدواری کرد که روزهای درخشان تری در انتظار فدراسیون پزشکی ورزشی باشد.
قدردانی ویژه از سرپرست فدراسیون
در ادامه این مجمع دکتر محمد اسد مسجدی، سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی طی سخنانی با اشاره به نقش و جایگاه خانواده پزشکی ورزشی کشور به بیان دیدگاه خود در خصوص پیشبرد اهداف عالیه این فدراسیون پرداخت و برای مجموعه ستادی و استانی فدراسیون آرزوی توفیق روز افزون نمود.
ضمن اینکه اعضای مجمع فدراسیون به پاس مدیریت دکتر مسجدی در دوره سرپرستی فدراسیون، از وی به صورت ویژه قدردانی کردند.
ارسال نظر