سه‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵

با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد؛

مراسم تودیع و معارفه وزیر ورزش و جوانان

1

مراسم تودیع کیورمرث هاشمی وزیر سابق ورزش و جوانان و معارفه احمد دنیا مالی سکاندار جدید این وزارتخانه پیش از ظهر امروز(سه شنبه) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایرنا، محمد رضا عارف در این مراسم با بیان اینکه به قهرمانان و پهلوانانمان در المپیک پاریس تبریک می‌گویم و برای ورزشکاران‌مان در پارالمپیک پاریس هم آرزوی توفیق داریم، اظهار داشت: خوشحال هستم فردی متولی وزارت ورزش و جوانان شد که برای همه، چهر شناخته شده‌ای استو پیام کلی خروج آقای دنیامالی از مجلس، تأکید بر وفاق ملی بود. دنیا مالی چهره خدوم و پرتلاشی است.

وی خاطر نشان کرد: من با دنیامالی از اوایل دهه ۸۰ آشنایی داشتم و شهادت می‌دهم در هر بخشی که خدمت کرده، موفق بوده است و انشاءالله در این سنگر مهم هم با توفیقات الهی روبه رو خواهند بود.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در اظهارات آقای هاشمی هم مطرح شد که چرا وزارت ورزش و جوانان؟ هر دو بخش ورزش و جوانان مهم و ستادی است و مأموریت وزارتخانه‌ای نه به ورزش می‌چسبد و نه جوانان و معمولا این بخش‌ها به سازمان های بالادستی سپرده می‌شود، اما تا جایی که اطلاع دارم خیلی ادغام نشده‌اند بلکه الحاق شده‌اند.

عارف با بیان اینکه تشکیلات، بسترسازی برای خدمات رسانی است و در خم و چم تشکیلات نباشیم که این دستگاه، سازمان باشند یا وزارتخانه، تاکید کرد: ویژگی مشترک این دو سازمان، نشاط اجتماعی، شادابی، خلاقیت، امیدآفرینی، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، ارتقای سلامت روانی جامعه و ... است. اگر این دو بخش ماموریت خود را به درستی انجام دهند، قطعا دستاورد ارزشمندی خواهیم داشت. کاهش هزینه‌های ملی و اجتماعی موثر است. راهکار مقابله با آسیب‌ها اجتماعی برخوردهای سخت نیست. با روش‌های نرم که در ذات دو بخش این سازمان است می‌توان به مقابله با آسیب‌های اجتماعی پرداخت.
وی افزود: قهرمان و پهلوان پروری از دیگر نتایج و دستاوردهای این دو بخش است. در ذات پهلون پروری، رشد فرهنگی هم دیده می‌شود؛ در تاریخ ورزش ما موارد متعددی وجود دارد که اگر رقیب ما آسیب دیده باشد مراقبت می‌کنیم. در المپیک دیدیم که با ورزشکار ما بی اخلاقی شد.معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: برای اینکه موفق باشیم نباید نگاه بخشی داشته باشیم، اگر قرار بر اتکا به منابع دولتی باشد، نتیجه آن مشخص است. از آقای دنیامالی می‌خواهم با اتکا به بودجه دولتی هیج وعده ای به مردم ندهد، اما اگر اتکای ما مردمی باشد، موفق می‌شویم. هر گاه اتکایمان به مردم و تشکل‌های مردمی باشد دستاوردهایمان مشخص خواهد شد؛ سالنی در یک نهاد دولتی ایجاد شده، اما در هفته چند ساعت بیشتر استفاده نمی‌شود و برای بقیه ساعات آن برنامه نداشته‌ایم؛ راهبردی که باید پیگیری شود، استفاده از زیرساخت‌ها و امکانات کشور در هر دو بخش ورزش و جوانان است.

عارف با یادآوری اینکه وقتی سند جامع ورزش در سال ۸۴ تصویب می شد، برآورد این بود که سهم افراد حدود ۵۵.۵ سانتی متر مربع ـ سرانه هر فرد باشد ـ که الان آقای هاشمی می‌گوید به حدود ۲ متر رسیده و باید از توسعه فیزیکی دست برداریم، اظهار کرد: از این رو باید این موضوع کاملا بررسی شود و اگر ۲ متر باشد، در طول ۴ سال آتی دیگر توسعه فضاهای ورزشی جدید نیاز نیست و باید پروژه های باقی مانده توسعه یابد.وی با طرح این پرسش که آیا استادیوم آزادی برای کشور ما کفایت می‌کند یا باید استادیوم های دیگری هم ایجاد شود؟، گفت: باید ورزش‌های ملی ما به جد توسعه یابد. ورزش‌های همگانی هم همین‌طور؛ سلامت جامعه در گروی آن است. خوشبختانه امروز دیگر کسی مانع توسعه ورزش‌های قهرمانی نیست. در گذشته این چالش را داشتیم اما الان همه درک کرده‌اند که وقتی یک جوان در صحنه بین المللی قهرمان می‌شود، چه نشاطی در جامعه ایجاد می‌کند؛ چه تفاوتی بین ورزشکار ایرانی در کشور اسلامی با سایر کشورها است.

استقبال عارف از واگذاری‌های اخیر استقلال و پرسپولیس

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه تقویت و حمایت از ورزش‌های سنتی و ملی وظیفه همه ما است، اظهار کرد: ورزش‌های همگانی باید به جد مورد توجه قرار گیرند زیرا سلامت جامعه در گروی عنایت به ورزش‌های همگانی است.

عارف با بیان اینکه خوشبختانه امروز دیگر کسی مخالف ورزش‌های قهرمانی نیست، افزود: در گذشته چالش‌هایی داشتیم که چرا باید در صحنه‌های بین المللی حضور یابیم؟ اما امروز همه پذیرفته‌اند که جوانِ قهرمان ما که به طلا می رسد، چه نشاطی در جامعه ایجاد می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه در ورزش حرفه‌ای چالشی بود که اگر دولت کمک نکند، شکل نمی‌گیرد، گفت: در دنیا محوریت ورزش‌های حرفه‌ای مردم هستند نه دنیا؛ با اقدامات اخیری که در مورد استقلال و پرسپولیس صورت گرفت، پایه‌گذاری توجه به ورزش حرفه‌ای محکم‌تر شد.

به جوانگرایی اعتقاد داریم

عارف گفت: ما امروز با مشکلاتی در زمینه جوانان مواجه هستیم، اگر بخواهم نرم‌افزاری آن را مطرح کنم، توانمندسازی جوانان نخبه و شایسته‌ برای ورود به بازار کار است.

وی با بیان اینکه راهبردی برای این منظور داریم که خدمت دکتر دنیامالی هم مطرح کردم، بیان کرد: واقعیت این است که ما امروز جوانگرایی را شعار نمی‌دهیم بلکه به آن اعتقاد داریم و از طرفی در مقابل مردم هم مسئولیت داریم. نمی‌توان اداره امور کلیدی کشور را به جوانی که نمی‌دانیم موفق می‌شود یا نه و عقبه اجرایی یا تضمین توانمندی وی را نداریم، بدهیم. معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما باید تعدادی از جوانان را برای مدیریت میانی و بالاتر برای ۴ سال آینده آماده کنیم.عارف با بیان اینکه در فرهنگ ما وقتی اسم یک پهلوان برده می‌شد به مردم احساس امنیت و آرامش می‌داد و او مرجع بود، گفت: ما در همه ورزش‌هایمان نه فقط در ورزش‌های سنتی‌ و حتی در ورزش‌های مدرن هم راهبردی «پهلوان‌پروری» را باید دنبال کنیم.

ضرورت تشکیل شورای عالی جوانان و شورای عالی ورزش

وی در ادامه خطاب به مدیران وزارت ورزش و جوانان، اظهار کرد: دو شورای مهم دارید و احتمالا هر دوی آنها را هم من باید افتخار خدمتش را داشته باشم. تشکیل دهید و من هم در جلسات شرکت می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شورای عالی جوانان در آن دوره هم که سالی یکبار یا دو ماه یکبار تشکیل می‌شد، روند خوبی داشت، گفت: تقاضای من این است که شورای عالی جوانان و شورای عالی ورزش تشکیل شود، زیرا در آنجا جای بحث‌های تخصصی و فنی مطرح می شود و حضور وزرا و مسئولان دیگر هم به این دلیل است که بتوانیم از امکانات آنها برای برنامه‌های شما استفاده کنیم

عارف بیان کرد: تعدادی از جوانان ما به هر دلیلی مهاجرت کرده‌اند، اصلا وارد دلیل آن نشویم. امروز ما در خدمت این عزیزان نیستیم. تقاضا می‌کنم به صورت جدی برای بازگرداندن آنها با مکانیزم‌های تشویقی برنامه‌ریزی کنیم.

کشف استعداد ها از اقدامات مهم وزارت ورزش و جوانان است

وی با تاکید براینکه ما می‌توانیم یک توسعه جامع و پایدار را در چارچوب طرح آمایش در کشور داشته باشیم که همه امکانات در چند مرکز استان متمرکز نشود، افزود: یکی از وظایف شما کشف استعدادها است. گاهی در فلان روستای محروم یک استعداد بی‌نظیر و برجسته‌ای وجود دارد که ما باید آن را کشف کنیم.
معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در ورزش مساله مهم این است که ما یک طرح راهبردی برای استعدادیابی داشته باشیم. در یکی دو رشته‌ این کار انجام شد و هنوز آثار مثبت آن را در میدان‌های بین‌المللی مشاهده می‌کنیم.
عارف تاکید کرد: دیپلماسی ورزش امروز نقش مهمی دارد و باید با جدیت دنبال شود. از آقای هاشمی به خاطر همه تلاش‌های ایشان تشکر می کنم. خداوند به آقای دنیامالی نیز توفیق دهد.

 هاشمی: طرح ملی پیشرفت و آمایش سرزمینی دو هدیه‌ باقی مانده است

 در این مراسم هاشمی ضمن قدردانی از جامعه ورزش وجوانان، توضیحاتی را در خصوص سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ها، اقدامات و دستاوردها و نتایج کسب شده ارائه کرد. کیومرث هاشمی اظهار داشت: بسیار خوشحالم در این نشست حضور پیدا کردم و به آقای دنیامالی خوش‌آمد می‌گویم. بی تردید ایشان در طول فعالیت‌شان در حوزه ورزش منشا خدمات زیادی بوده‌اند و ان‌شاءالله از این پس هم خواهند بود.
وی افزود: ضمن اینکه جامعه ورزش و جوانان وظیفه خود می‌داند که حمایت‌ و همکاری‌های لازم را با ایشان داشته باشد و من نیز به سهم خودم هر کمکی مورد نیاز باشد، انجام خواهم داد.
هاشمی افزود: ما ورزشی‌ها مثالی داریم، وقتی مسابقه دو امدادی برگزار می‌شود، هر چقدر شتاب بیشتر باشد و چوب به نفر بعدی با سرعت بیشتری داده شود، نتیجه بهتری رقم خواهد خورد. کار ما هم به همین شکل است و من این چوب امدادی را تقدیم آقای دنیامالی می‌کنم و امیدوارم بیش از گذشته موفق باشد و زمینه توسعه و بالندگی ورزش را فراهم کند.
وی در ادامه سخنانش به اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانان اشاره کرد و اظهارداشت: در دوره رئیس جمهور شهیدمان، حوزه نوجوانان به شورای عالی جوانان تبدیل شد چرا که اعتقاد بر این است که شروع نوجوانی اگر به خوبی مدیریت شود، اثرات آن در دوره جوانی شکوفا می‌شود.در عرصه ورزش هم چنین وضعیتی وجود دارد اگر ورزش مدراس ما به خوبی دیده نشود، در سنین بالا، فرهنگ ورزش به دست نمی‌آید.
وزیر سابق ورزش و جوانان با تاکید بر تعامل جامعه با هدف ایجاد آرامش و وفاق متذکرشد: در هیچ دوره‌ای به اندازه این دوره وفاق و همدلی وجود نداشت چرا که کار توسط خود عزیزان انجام شد و ما نقش هماهنگ کننده را داشته و سعی کردیم از نقطه نظرات مختلف مجموعه ورزش و جوانان بهره ببریم. درهمین راستا سعی کردیم ارتباط خود را با جامعه ورزش بیشتر و نزدیک کنیم.
وی با بیان این نکته که در کنار برنامه‌های روزمره ۲ برنامه اساسی پیگیری شد، عنوان کرد: یکی از این مباحث برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور است.
وزیر سابق ورزش و جوانان توضیح داد: ۹ دستگاه در کشور فعال هستند که امور ورزشی را به پیش می‌برند، ضمن اینکه اعتبارات خوبی از ناحیه دولت به آن‌ها تزریق می‌شود، اما به دلیل نداشتن برنامه جامع موفق نشدیم حول یک مدیریت واحد در سیاست‌گذاری‌ها آنها را هدایت کنیم بنابراین در طرح تبیین شده پیگیری این طرح ضروری به نظر می رسد.
وی در ادامه افزود: آمایش سرزمینی و طرح ملی پیشرفت ورزش کشور ۲ هدیه خوب به دکتر دنیامالی است و ما همه‌گونه اطلاعات را در این طرح مستند کرده‌ایم. به عنوان مثال حدود ۱۰۰ هزار نقطه و اماکن ورزشی در کشور شناسایی شده و سرانه ورزشی در حال حاضر بالای دو متر مربع است بنابراین اگر بخواهیم برنامه‌ریزی خوب و جامعی داشته باشیم، باید داده‌های درست و دقیقی داشته باشیم.
هاشمی بابیان اینکه براساس این طرح حدود ۱۷۴ میلیون متر مربع فضای ورزشی وجود دارد،گفت: این رقم بسیار بزرگ است و بر اساس سرانه جمعیتی، حدود ۲.۰۶ متر مربع سرانه ورزشی وجود دارد. البته تجربه می‌گوید این‌ها یک عدد است و مهم این است که چقدر ما بهره‌وری از این فضاها داشته باشیم و امیدوارم با برنامه‌ریزی‌، این مسائل در نظر گرفته شود.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: به عنوان مثال برای رشته کشتی، ۷۳۸ سالن تخصصی و ۱۵۵۰ مکان مشترک این رشته با رشته‌های دیگر شناسایی شده است. لازم به ذکر است که ۶۴ سالن ورزشی اختصاصی کشتی در دست احداث داریم و ۱۰۶۹ مربی کشتی فعال در رده‌های مختلف شناسایی شده‌اند.
وزیر سابق ورزش و جوانان با تاکید براینکه باطرح آمایش سرزمین کشور، ریل‌گذاری خوبی صورت گرفته و ما را به آن عدالتی که مد نظرمان است، می‌رساند توضیح داد: ضمن اینکه در طرح ملی پیشرفت ورزش کشور، تقسیم کار بین دستگاه‌هایی می‌شود که فعالیت ورزشی و قهرمانی دارند.
وی ادامه داد: من ۴ سال معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بودم و اگر ورزش در این بخش به درستی مدیریت شود، ورزش دانشگاه‌ها هم به درستی مدیریت خواهد بود.واقعیت این است که توسعه ورزش در دل توسعه آموزش و پرورش است و توسعه ورزش قهرمانی در دل فعالیت‌های ورزش دانش‌آموزی است و ما هر چقدر در ورزش دانش‌آموزی تلاش کنیم، به توسعه ورزش به معنای عام و خاص آن کمک کردیم.
هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به مسایل و مشکلات دو باشگاه سرخابی‌های پایتخت اشاره کرد وگفت: یکی از بزرگ‌ترین معضلات ورزش کشور، بحث دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بود که سال‌های سال مشکل مالکیت داشتند و در لیگ قهرمانان آسیا با مشکل روبرو می‌شدند اما این دو باشگاه در دولت سیزدهم واگذار شدند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تهران کمترین سرانه ورزشی را در کشور دارد، اظهار داشت: تهران در بخش سرانه ورزشی در بین سایر استانها رده آخر قرار دارد ولی به دلیل اینکه بخش خصوصی در این استان فعالیت زیادی دارند این مهم دیده نمی شود.
وزیر سابق ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه هیچ پروژه‌ ورزشی در سطح کشور در سال گذشته کلنگ‌زنی نشده است، بیان کرد: سیاست دولت این بوده که ابتدا پروژه‌های نیمه تمام تکمیل شود و برای استفاده مردم مورد بهره برداری قرار گیرد و بعد افتتاح تمامی پروژه‌ها، پروژه‌های جدید کلنگ‌زنی شود.در دولت سیزدهم  نزدیک به دو هزار پروژه در حوزه ورزش افتتاح شد.
کیومرث هاشمی با ادامه داد: تمام‌ مطالبات قهرمانان که از سالهای گذشته و حتی از سال ١٣٨٩ بوده همه پرداخت شد و همانطور که آقای دنیامالی در جریان هستند هرساله جوایز قهرمانان طی مراسمی با حضور رییس جمهور به آنها اهدا می‌شود.
وی افزود: در مورد طرح سرباز قهرمان باید به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اشاره کنم. ایشان همواره موضوع قهرمانان را مورد توجه قرار داده‌اند، لذا از آقای قالیباف خواهش کردم هم موضوع نظام باشگاهداری و هم لایحه سرباز قهرمان که اصلاحش باید در صحن مجلس به تصویب برسد، اتفاق بیفتد که اگر این دو موضوع رقم بخورد در حوزه باشگاهداری شاهد یک اتفاق بزرگ خواهیم بود و در بخش سرباز قهرمان هم دغدغه قهرمانان که همواره مشکل اصلی ورزشکاران و قهرمانان بوده است برطرف خواهد شد.
هاشمی همچنین به موفقیت‌های ورزشکاران، قهرمانان و ملی پوشان کشورمان در رویدادهای مختلف بین المللی اشاره کرد و افزود: در دولت سیزدهم ۲ هزار و ۳۹۰ مدال از سوی ورزشکاران در رویداهای مختلف کسب شد ه است.
هاشمی خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی را با دکتر دنیامالی داشتیم و یکی از مسائل، پروژه ورزشگاه بزرگ تهران بود که آرزوی کشور است. این پروژه مصوبه هیات دولت را دارد و در قانون بودجه، ردیف بودجه دارد و ۱۹۵ هکتار زمین آن از آستان مقدس حضرت امام خمینی گرفته شده است و کارهای مورد نظر آن توسط قرارگاه خاتم انجام شده است.
هاشمی افزود: در دولت سیزدهم احداث ورزشگاه جدید تهران تصویب شد و اعتبارات آن در قانون بودجه دیده شده و قرار شد از طریق دو شرکت این کار را انجام دهند. این پروژه ماندگار برای جمهوری اسلامی است ومربوط به هیچ دولتی نیست و از دولت جدید نیز خواهش میکنم این کار را با قدرت به جلو ببرد.
وی در ادامه با اشاره به حوزه جوانان اظهار کرد: در سال گذشته نزدیک به ۶۰ همت در بخش جوانان‌موفق شدیم به صورت وام ازدواج به زوج‌های جوان بدهیم و ‌توسعه وتجهیز خانه جوانان با هدف توسعه آموزش مهارت زندگی در حوزه جوانان از جمله اهداف مهم بود و بنده اعتقاد دارم با کمک مجلس باید حوزه جوانان از حوزه ورزش جدا شود.
وی ادامه داد: خوشحال هستم که حسن ختام حضورم با نتایج خوب المپیک‌ همراه شد و امیدوارم که در المپیک لس آنجلس هم نتیجه خوبی را ورزشکاران عزیز کسب کنند.
هاشمی ضمن تشکر از خانواده بزرگ ورزش و جوانان گفت: از برادر عزیزم اقای خسروی‌وفا رییس کمیته ملی المیپک تشکر می‌کنم که کمک کردند تا در یک حرکت هماهنگ و همراه کاروان اعزامی را به بهترین شکل به رویداد المپیک اعزام‌کنیم.
وی افزود: جا دارد از معاونین، مدیران ستادی، مدیران کل استانها، روسای فدراسیون‌ها و همکارانم در وزارت ورزش وجوانان تشکر کنم. همکارانمان در وزارت ورزش کمترین حقوق را دریافت می‌کنند و در همین راستا اگر از بنده کوتاهی دیدند همینجا در خواست حلالیت دارم. مجدد به آقای دنیامالی خوش‌آمد می‌گویم و بنده با کمال میل و به سهم خود آنچه که در این نظام‌یاد گرفتم را در اختیار جناب اقای دنیامالی قرار خواهم داد.

 دنیا مالی: با وفاق کارهای بزرگی انجام خواهیم داد

احمد دنیامالی نیز در این مراسم اظهار داشت: خیرمقدم عرض می‌کنم خدمت همه عزیزان و جناب آقای دکتر عارف که در این مراسم حضور دارند. با توجه به تقارن این جلسه با سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام رضا (ع) و امام حسن مجتبی(ع) امیدواریم با تاسی از ائمه اطهار این مسیر پیشرفت ورزش را با موفقیت طی کنیم.

وی افزود: تشکر می‌کنم از اعتماد آقای دکتر پزشکیان و همکاران ما در مجلس شورای اسلامی که مسئولیت مارا سنیگن‌تر کردند. ما رفاقت قدیمی از دیرباز با آقای هاشمی داریم. ایشان هرجا که فعالیت داشتند منشا خیر و برکت بودند، هرچند دوران وزارت ایشان کوتاه بود ولی سرشار از خدمات و تلاش صادقانه برای جامعه ورزش و جوانان بود که این موضوع در دفتر خاطرات وزارت ورزش ثبت می‌شود. تشکر می‌کنم از دکتر عارف که حضور تمام وقت ایشان زمینه تعامل پایدار را بین دولت و مجلس ایجاد کرد.
دنیامالی افزود: تشکر دیگر من از پیشکسوتان، مدیران و جامعه ورزش است که در این مدت ابراز لطف به بنده داشتند و راهکارهای توسعه در ابعاد مختلف ورزش کشور را به بنده گوشزد کردند. ما متاسفانه به دلیل کمبود فضا نتوانستیم درخدمت مدیران کل استانی و روسای فدراسیون‌ها باشیم.
وی ادامه داد: عذرخواهی می‌کنم از مردم حوزه انتخابیه خودم یعنی بندرانزلی که به من رای دادند و در این دوره هم افتخار داشتم که به عنوان نماینده این شهر در مجلس حضور داشته باشم و بنده باید در سنگر دولت مشغول به فعالیت باشم و به همین علت از مردم خونگرم و صمیمی و فرهیخته بندرانزلی عذرخواهی می‌کنم. این قول را می‌دهم به مردم بندرانزلی که همچنان خودم را نسبت به مشکلات این حوزه متعهد بدانم.
دنیامالی گفت: در نخستین دیداری که اعضای هیات دولت چهاردهم با رهبر انقلاب داشتیم ایشان تاکید کردند که فرصت کوتاهی برای انجام کارها داریم ولی در این فرصت کوتاه کارهای بزرگ می‌توانیم انجام دهیم. باید با همدلی و وفاق بین همه جامعه ورزش و جوانان کارهای بزرگی انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز در مباحث اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مربوط به جوانان با چالش‌های زیادی مواجه هستیم که باید یکسری سازوکارها را در بخش جوانان ایجاد کنیم که بتوانیم مشکلاتی که در مورد بحث ازدواج، اشتغال و جوانی جمعیت داریم و ماموریتی است که رهبر انقلاب برعهده ما گذاشته‌اند، انجام دهیم.
وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: با توجه به شناختی که از همه همکاران داریم امیدواریم که در مسیر کار خود موفق باشیم. همکاران ما با وجود حقوق و دستمزد پایینی که دارند در مسیر خدمت به نظام و انقلاب باقی مانده‌اند و تلاش می‌کنیم که برای یکسان سازی و بالا بردن حقوق کارکنان تلاش خود را انجام دهیم و انگیزه این عزیزان را بالا ببریم.
دنیامالیافزود: یکی از موضوعات اصلی که با آن مواجه هستیم عدم توازن در برنامه‌ریزی و اجرایی و عملیاتی در دو بخش ورزش و جوانان است که وقت بیشتری باید روی این مشکل بگذاریم. بهره‌وری را صرفا در وجود مکان‌های ورزشی نمی‌بینم بلکه ما بهره‌وری را اختصاصا در بحث نیروی انسانی می‌بینیم. هر مجموعه‌ای که نیروی انسانی خودش را درست مدیریت کند قطعا موفقیت‌های چشم‌گیری به دست خواهد آمد.
وی تصریح کرد: همانطور که در جلسه رای اعتماد گفتم برای چند ماموریت مهم به وزارت ورزش و جوانان آمدم. یکی ارتقای سلامت و تندرستی ملی و دیگری ارتقای عزت و افتخار ملی از طریق ورزش قهرمانی است که برنامه‌های زیادی برای این موضوع داریم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: طبق قولی که به آقای دکتر پزشکیان و مجلس و مردم دادم تمام تلاش خود را برای رونق اقتصاد ورزش و توسعه ورزش در زمینه قهرمانی و همگانی به کار خواهیم بست. مدیران ما باید یاد بگیرند که به مردم تعهد بدهند. یک چیزی عرف شده که می‌گویند نباید به مردم قول بدهیم، این درحالی است که وقتی مسئولیت قبول می‌کنیم باید به مردم قول بدهیم. مگر می‌شود که من وزیر، معاون وزیر و رییس فدراسیون باشم و به مردم تعهد نداشته باشم. مردم باید بدانند که چشم‌انداز من برای آن حوزه چیست. کمک به اقتصاد و رونق ورزش با بهره گرفتن از ظرفیت مردم یکی از برنامه‌های اصلی ما خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: بعضی از ورزش‌ها، ورزش‌های ملی و آیینی کشور ما است مانند چوگان و ورزش زورخانه‌ای که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید زیادی بر توسعه این رشته‌ها دارند و ما نیز تلاش خواهیم کرد که این رشته‌ها را رونق دهیم.
وزیر ورزش و جوانا ادامه داد: بحث توسعه بین‌المللی ورزش کشور نیز یکی دیگر از برنامه‌های ما است. ما نتوانستیم از سرمایه‌های خود در بحث کسب کرسی‌ها دفاع کنیم و کرسی‌های خود را از دست دادیم.
دکتر دنیامالی بیان کرد: استفاده از بخش هوش مصنوعی یکی دیگر از برنامه‌های ما است که باید روی این بخش کار کنیم و وقت بگذاریم که در رویدادهای بزرگ مثل المپیک مقابل حریفان نتیجه را واگذار نکنیم. کشورها دیگر به هم نزدیک شدند و با یک صدم ثانیه اختلاف نتیجه‌ را به حریفان واگذار می‌کنند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.