به گزارش روابط عمومی هیات پزشکی ورزشی استان کهگیلویه وبویراحمدمحبوبه عسکری کارشناس تغذیه هیات پزشکی ورزشی گچساران مباحثی را در خصوص تغذیه در ایام کرونا تشریح کردند.
عسکری کارشناس تغذیه در گفتگو با پایگاه خبری اظهار داشت:تغذیهی سالم میتواند مقاومت بدن را بالا ببرد و ما را در مقابل بسیاری از بیماریها محافظت کند
توصیه می شود ازهمه گروه های اصلی درشت مغذی ها و ریز مغذی ها استفاده شود از پروتئین ها انواع گوشت از نوع کم چرب ،تخم مرغ بخصوص سفیده ،حبوبات ،لبنیات از نوع کم چرب شیر وماست بخصوص لبنیات حاوی پروبیوتیک به میزان لازم در برنامه غذایی استفاده شود.
وی در ادامه افزود: همچنین از مغزها واجیل ها مثل بادام ،پسته ،گردو از نوع کم نمک روزانه استفاده شود
عسکری در ادامه بیان داشت: در رابطه با کربوهیدرات از سوپ ها یی که حاوی سبزیجات تازه از جمله سوپ جو در برنامه غذایی گنجانیده شود از چربی ها به میزان لازم منتهی از چربی های غیر اشباع مانند روغن زیتون ،افتابگردان استفاده شود .همچنین ویتامین هایی که مورد نیاز بدن هستند از راه مواد غذایی تامین شود مثل مرکبات ،فلفل دلمه ای که منبع خوبی از ویتامین C هستن و سایر ویتامین ها ،B1 ویتامین D ، امگا 3 با توجه به نیاز بدن و با تجویز پزشک و همچنین میوه جات تازه ،مایعات به وفور در برنامه غذایی استفاده شود .
ارسال نظر