به گزارش دفتر لرستان پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، در این کارگاه که با هدف جلوگیری از عوارض ناشی از تغذیه نامناسب درآسیب های ورزشی و به همت کمیته آموزش هیات پزشکی ورزشی استان برگزار شد، آقای روستا کارشناس تغذیه و مدرس کارگاه ابتدا به تشریح اصول تغذیه پیش، حین و پس مسابقات پرداخت و در ادامه با بررسی موضوع اهمیت تغذیه در آسیب های ورزشی، خاطر نشان کرد: اصل تغذیه در آسیبها باید به گونه ای رعایت شود که فرد ورزشکار کالری، درشت مغذی، ریزمغذی ها و مایعات کافی را دریافت کند.
وی در ادامه حضور کارشناسان و متخصصان تغذیه در کنار تیم های ورزشی را یکی از ملزومات ورزش حرفهای جهت حفظ سلامت ورزشکار و همچنین بهبود عملکرد ورزشی عنوان کرد و به بحث در این خصوص پرداخت.
ارسال نظر