دوشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۳

صوت آموزشی / هفته مبارزه با سرطان

اهمیت تغذیه در بیماران سرطانی

صوت

دکتر مجتبی خادم- مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان

تغذیه مناسب در بیماران سرطانی به معنی خوردن غذای کافی برای جذب مواد مغذی در مبارزه با سرطان است که شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها آب و مواد معدنی است.

پروتئین باعث حفظ سیستم ایمنی بدن ، چربی عامل تامین انرژی و کربوهیدرات سوخت مورد نیاز بدن را تامین می کنند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.